Ozadje
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, optimizacije spletne strani in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zasebnost uporabnikov je za nas zelo pomembna, zato si prizadevamo, da uporabnikom ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naših spletnih straneh , da omogočimo boljše delovanje spletnih strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.

Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

1. O piškotkih
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

2. Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

3. Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)
Maska aktivira procese odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospešuje mikrocirkulacijo in deluje lipolitično. Kožo čisti in učvrsti ter dolgotrajno ohranja njen mladostni videz. Maska je primerna za vse vrste kože, še posebej utrujene in zaspane. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi.

Čas tretmaja je 60 minut

Maska učinkovito zmanjšuje oziroma odpravlja celulit in istočasno kožo oskrbi z minerali, vitamini, s proteini in svežo vlago, okrepi njeno strukturo, elastičnost in čvrstost ter kožo oskrbi z minerali, vitamini, proteini i svežo vlago, okrepi njeno strukturo, elastičnost in čvrstost ter kožo zaščiti pred staranjem.
Zaradi svojih značilnosti je maska priporočljiva za čiščenje telesa v postopkih odpravljanja celulita ter pri strankah, ki imajo težave s prekomerno težo.

Čas tretmaja je 60 minut

Ima izjemne lipolitične učinke in pospešuje izločanje vode ter zaostalih produktov metabolizma iz kože in podkožnega tkiva. Koži izboljša in vrača elastičnost.
Postopek pričnemo z peelingom, nadaljujemo z body wrapping metodo, kateri pa še sledi kratka masaža z oljem pomaranče.

Čas tretmaja je 120 minut

Pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem in pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim učinkom okrepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje ter kožo lepo napne.

Čas tretmaja je 80 minut

Masaža z Lipo-Drain kremo poveča sposobnost kože za sprejemanje aktivnih sestavin in drugih izdelkov za odpravljanje celulita. Na osnovi rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj v kombinaciji z masažo krema izboljša prekrvavitev kože in pospeši limfni pretok. S tem vzpodbudi razgradnjo maščob ter odvajanje vode in drugih zaostalih produktov metabolizma. Istočasno kožo bogato oskrbi s hranljivimi snovmi in svežo vlago. Po masaži je koža mehka, prožna in mnogo bolj gladka.

Čas tretmaja je 60 minut

 • peel-off maska drainage
 • body wrapping z grapefruit & cecropia ali body wrapping s cimet aha kremo forte
 • body wrapping s cimet aha kremo forte ali body wrapping z grapefruit & cecropia
 • maska alge & morski mulj
 • anti-celulitna masaža s kremo lipo-drain

 • peel-off maska drainage
 • body wrapping z grapefruit & cecropia ali body wrapping s cimet aha kremo forte
 • body wrapping s cimet aha kremo forte ali body wrapping z grapefruit & cecropia
 • maska alge & morski mulj
 • body wrapping z grapefruit & cecropia ali body wrapping s cimet aha kremo forte
 • body wrapping s cimet aha kremo forte ali body wrapping z grapefruit & cecropia
 • termo ali individualna aromaterapija
 • maska alge & morski mulj
 • maska alge & morski mulj
 • anti-celulitna masaža s kremo lipo-drain

Nov nadpovprečno učinkovit anti-celulitni inovativni postopek v štirih korakih

V izdelkih sta vključeni dve inovativni aktivni sestavini, ki predstavljata nov koncept v borbi s celulitom! Njuna učinkovitost je klinično dokazana!
REDULITE – izvleček črnega bezga in glicerilpoliakrilni gel preprečuje zadrževanje vode in zmanjša debelino maščobnega tkiva
PHYCO R 75 – rjava alga Laminaria Digitata stimulira dejavnik, ki aktivira lipolizo (razgradnjo maščob) in celični metabolizem v adipocitih

1.Korak – SKIN AKTIVATOR nanesemo na celo telo in ko se pojavi hiperemija in rahel termični učinek, nadaljujemo z drugim korakom
2.Korak – SLIMMING CREAM vmasiramo v celo telo, telo zavijemo v folijo in pustimo delovati 20 minut. Sledi tuširanje
3.Korak – DRAINAGE CREAM nanesemo na celo telo. Sledi limfna masaža celga telesa

Postopek traja 70 minut

4.Korak – LIPO-DETOKS FINISH uporabljamo za dnevno nego doma
Vila dobrega počutja - Nega proti celulitu